Informatii generale

 

In contextul pandemiei de coronavirus, misiunea noastra este sa protejam si sa sprijinim clientii, persoanele pagubite precum si proprii angajati intr-un mod sigur si eficient. De aceea societatea noastra a luat decizia ca incepand cu data de 30.03.2021 avizarile/ notificarile de daune, respectiv solicitarile privind stadiul dosarelor de daune in curs de solutionare se vor efectua la telefon 0758.25.11.53/ 0748.22.22.84/ 0748.22.22.52 sau prin e-mail la adresa:  Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

Programul de avizare telefonica:

Luni-Vineri intre orele 9-16

 

Auto

Locuinta

Asistenta medicala in strainatate

Garantii

Centre service auto 


In caz de dauna daca ati incheiat o polita de asigurare la ABC Asigurari Reasigurari S.A., in cazul producerii unui eveniment asigurat va rugam sa parcurgeti urmatorii pasi:

1. anuntati autoritatile competente (Politie, Pompieri) solicitand intocmirea actelor referitoare la cauzele si imprejurarile producerii evenimentului asigurat, sau dupa caz, utilizati instructiunile privind constatul amiabil in cazul daunelor auto.

2. avizati (anuntati) la ABC Asigurari Reasigurari S.A. conform procedurilor descrise pe site pentru fiecare tip de asigurare, pentru a va programa la constatare.

3. va prezentati, sau ne prezentam in functie de tipul de asigurare, pentru constatarea daunelor, pentru prezentarea actelor necesare si pentru deschiderea dosarului de dauna.

4. ABC Asigurari Reasigurari S.A. va despagubi conform conditiilor de asigurare.