Clienti si parteneri

 

Unul din obiectivele ABC Asigurari Reasigurari S.A. este de a fi asiguratorul de incredere al societatilor de constructii care opereaza în Romania furnizand servicii de asigurare la preturi competitive si dezvoltand parteneriate reciproc profitabile.

ABC Asigurari Reasigurari S.A. este membra a Asociatiei Romane a Antreprenorilor de Constructii si membra a Camerei de Comert si Industrie a Romaniei.

Partenerii ABC Asigurari Reasigurari S.A. in planul reasigurarii sunt: Partner Re, SCOR Global P&C, Everest Re, Qatar Reinsurance, General Re, Sirius Re, Aspen Re, Catlin Re, MS Amlin PLC, Liberty Mutual, Newline Insurance.

Dintre clientii cu care Societatea noastra a incheiat in timp parteneriate durabile si avantajoase ne permitem a enumera doar cateva societati comerciale si institutii publice fara a diminua in nici un fel importanta si pretuirea noastra fata de ceilalti parteneri. Amintim in acest context parteneriatele noastre cu: Hidroconstructia SA, Iridex Group Import Export SRL, Apasco SA, Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale, Ministerul de Finante, D.N.A., Curtea Suprema de Justitie, Cetelem IFN SA, Egnatia Leasing, Servicii Salubritate Bucuresti, etc.

Succesul ABC se bazeaza pe apropierea de clientii sai, impreuna dezvoltand parteneriate durabile. Societatea este fidela principiului ca temeiul unei colaborari pe termen lung este increderea reciproca.

De asemenea, avem dorinta, energia si resursele de a genera parteneriate noi dezvoltand permanent o paleta larga de canale de distributie a produselor noastre prin reteaua proprie si prin colaboratori.