Misiunea ABC


Stimate client,

In fata incercarilor la care cu totii suntem supusi de manifestarile in plan social a efectelor crizei economico-financiare, care, prin corelatie cu efectele generate la nivel mondial, impun provocari noi si in Romania ABC Asigurari Reasigurari S.A. isi asuma misiunea de a crea o identitate intre nevoile Tale si nevoile societatii noastre. Noi am inteles ca e timpul sa invatam impreuna ABC-ul unei vieti cu adevarat libere, cu adevarat sigure.

Domeniul asigurarilor este unul din cele ce pot crea linistea si siguranta vietii Tale in conditiile in care produsele de asigurare corespund asteptarilor si nevoilor Tale.

E atat de simplu! Alege unul din produsele noastre. Citeste cu atentie conditiile de asigurare. Compara necesitatile Tale cu produsul ales si nu ezita sa ne contactezi folosind unul din mijloacele de comunicare disponibile pe site.

Daca produsul ales respecta cerintele Tale vom fi onorati sa-ti solutionam doleantele cu onestitate si competenta.

Daca unul din produsele noastre va trebui adaptat necesitatilor Tale concrete, ajuta-ne sa venim in intampinarea nevoilor Tale si lasa-ti grijile pe umerii nostri. Doar impreuna cu Tine vom gasi solutia potrivita pentru siguranta Ta.

 

Cu respect,
Conducerea ABC Asigurari Reasigurari S.A.