Noutati

 

Anunt public de cesiune de actiuni

Doamna STANCIU IONICA anunta actionarilor ABC Asigurari Reasigurari S.A. intentia de cesionare a unui pachet de 564 actiuni.

Domnul IONESCU MARIUS CONSTANTIN anunta actionarilor ABC Asigurari Reasigurari S.A. intentia de cesionare a unui pachet de 164 actiuni.

Doamna LUPU MIRELA anunta actionarilor ABC Asigurari Reasigurari S.A. intentia de cesionare a unui pachet de 150 actiuni.

Domnul TABACARU ION anunta actionarilor ABC Asigurari Reasigurari S.A. intentia de cesionare a unui pachet de 170 actiuni.

Domnul DRAGOMIR DAN anunta actionarilor ABC Asigurari Reasigurari S.A. intentia de cesionare a unui pachet de 100 actiuni.

Domnul TANASE NICULINA anunta actionarilor ABC Asigurari Reasigurari S.A. intentia de cesionare a unui pachet de 560 actiuni.

Domnul NICODIM ELENA anunta actionarilor ABC Asigurari Reasigurari S.A. intentia de cesionare a unui pachet de 154 actiuni.

SC EMIVAS CONS SRL anunta actionarilor ABC Asigurari Reasigurari S.A. intentia de cesionare a unui pachet de 2.184 actiuni.

 

Actionarii interesati pot obtine informatii suplimentare de la sediul societatii sau la telefon 021-230.53.55 sau 021-230.56.66, persoana de contact fiind Negru Iulian - Sef Serviciu Juridic.

Persoanele interesate care fac sau nu fac parte din actionariatul societatii pot solicita informatii cu privire la posibilitatea de achizitie a acestor actiuni la sediul societatii, sau la telefon 021-230.53.55 sau 021-230.56.66, persoana de contact fiind Negru Iulian - Sef Serviciu Juridic.

 

Certificare ISO

ABC Asigurari Reasigurari S.A. a obtinut, certificarea sistemului de management al calitatii in confomitate cu standardul ISO 9001:2015.

Atestarea a fost acordata de catre Organismul de certificare RINA-SIMTEX-OC (organism de certificare acreditat de RENAR).