Noutati

 

Anunt public de cesiune de actiuni

Domnul SATRAN VERGIL anunta actionarilor ABC Asigurari Reasigurari S.A. intentia de cesionare a unui pachet de 900 actiuni.

Domnul GUTUE STEFAN anunta actionarilor ABC Asigurari Reasigurari S.A. intentia de cesionare a unui pachet de 150 actiuni.

Doamna CONSTANTIN CRISTINA MIHAELA anunta actionarilor ABC Asigurari Reasigurari S.A. intentia de cesionare a unui pachet de 75 actiuni.

Doamna CIOCA NICOLINA anunta actionarilor ABC Asigurari Reasigurari S.A. intentia de cesionare a unui pachet de 276 actiuni.

Doamna STANCIU IONICA anunta actionarilor ABC Asigurari Reasigurari S.A. intentia de cesionare a unui pachet de 564 actiuni.

Domnul IONESCU MARIUS CONSTANTIN anunta actionarilor ABC Asigurari Reasigurari S.A. intentia de cesionare a unui pachet de 164 actiuni.

Doamna LUPU MIRELA anunta actionarilor ABC Asigurari Reasigurari S.A. intentia de cesionare a unui pachet de 150 actiuni.

Doamna ANDREESCU AURELIA anunta actionarilor ABC Asigurari Reasigurari S.A. intentia de cesionare a unui pachet de 150 actiuni.

Doamna CRISTESCU MARIANA anunta actionarilor ABC Asigurari Reasigurari S.A. intentia de cesionare a unui pachet de 264 actiuni.

 

Actionarii interesati pot obtine informatii suplimentare de la sediul societatii sau la telefon 021-230.53.55 sau 021-230.56.66, persoana de contact fiind Negru Iulian - Sef Serviciu Juridic.

Persoanele interesate care fac sau nu fac parte din actionariatul societatii pot solicita informatii cu privire la posibilitatea de achizitie a acestor actiuni la sediul societatii, sau la telefon 021-230.53.55 sau 021-230.56.66, persoana de contact fiind Negru Iulian - Sef Serviciu Juridic.

 

Certificare ISO

ABC Asigurari Reasigurari S.A. a obtinut, certificarea sistemului de management al calitatii in confomitate cu standardul ISO 9001:2008.

Atestarea a fost acordata de catre Organismul de certificare RINA-SIMTEX-OC (organism de certificare acreditat de RENAR).